Back to All Events

Radboud reflects: Who's afraid of neuroscience?

  • LUX Nijmegen The Netherlands (map)

Roshan Cools will appear on the Radboud Reflects event "Who is afraid of neuroscience?" at Lux, Nijmegen, The Netherlands.

Hoe bang moeten we zijn voor de hersenwetenschap? We kunnen hersenen kweken in petrischaaltjes, herinneringen manipuleren of drukke kinderen in het gareel houden met medicijnen.

Behoorlijk angstaanjagende scenario’s die mogelijk voortvloeien uit de steeds maar sneller ontwikkelende hersenwetenschap. Kom naar Who’s Afraid of Neuroscience? en leer meer over de kansen en de gevaren van de hersenwetenschap.

ONTWIKKELINGEN

Wat zijn de opmerkelijke ontwikkelingen in de neurowetenschappen? Wat is mogelijk en wat is fictie en wat zijn de mogelijke gevaren voor de maatschappij. Marcel van Gerven (kunstmatige intelligentie), geheugenwetenschapper Marijn Kroes en anderen geven de laatste inzichten en gaan in gesprek over de maatschappelijke implicaties.

For more information see here.